Over Prijzenvolger

Prijzenvolger is de enige price tracker voor Bol.com. Met Prijzenvolger zie je de historische prijzen van meer dan 40 miljoen Bol.com producten. Je kan prijsmeldingen instellen zodat je een email krijgt wanneer de prijs van een product zakt.

Prijzenvolger was in 2016 opgericht en na een hiaat van enkele jaren is Prijzenvolger terug online sinds juni 2024.

Contacteer ons

40 miljoen producten

We volgen dagelijks miljoenen Bol.com producten en delen deze data gratis op Prijzenvolger.com. Zelf een account maken is geheel optioneel, maar zeker aangeraden!

Deal Finders

We hebben zowel robots die de Bol.com catalogus uitkammen en echte deal finders die op zoek gaan naar de beste deals.

Contacteer ons

Bij vragen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met Jelle, de oprichter van de Prijzenvolger.

De Prijzenvolger Topdeal Finders

Een welgemeende merci aan onze topdeal finders die dagelijks mee op zoek gaan naar de beste Bol.com deals.

  • Jelle, Prijzenvolger Deal Finder

    Jelle

    Deal Finder sinds het prille begin

FAQ

Het antwoord op deze vraag is: het hangt er vanaf.

We halen de prijzen van producten op op drie manieren:

  1. Wanneer Prijzenvolger gebruikers met de Chrome Extensie een productpagina op Bol.com bezoeken, sturen we de prijs van dat product in de achtergrond door naar de Prijzenvolger database.
  2. Wanneer bezoekers een productpagina op Prijzenvolger.com bezoeken halen we de prijs op van dat product uit de Bol.com database.
  3. Op regelmatige basis krijgen we een kopij van de gehele Bol.com catalogus (Dankje Bol.com <3)

We verdelen alle producten in de databank in twee categorieën: producten die gevolgd worden door users (dus producten mét actieve prijsmeldingen op) en producten zonder prijsmeldingen.

Het laatste wat we willen is dat gebruikers een geweldige korting mislopen op producten waar ze een prijsmelding op hebben staan. Daarom worden alle producten met actieve meldingen 10 maal per dag opgehaald uit de Bol.com product databank. .

Verder hebben we nog een slim robotje lopen dat populaire producten op onze website, Twitter, Bol.com en andere plekken online zoekt en hiervan dagelijks de prijzen ophaalt. Daarbovenop worden producten die al lang niet opgehaald zijn op regelmatige basis opnieuw opgehaald.

Goede vraag!

Naar onze bescheiden mening zijn wachtwoorden achterhaald. Ze worden gehackt, er wordt van mensen verwacht dat ze zelf regelmatig hun wachtwoorden veranderen, en een groot deel van alle gebruikte wachtwoorden zijn onveilig. Je vergeet ze, je hebt een password manager nodig om het echt veilig te maken, etc. Een heel gedoe.

Daarom kan je enkel wachtwoordloos aanmelden op Prijzenvolger, ofwel met Google/Facebook ofwel met je emailadres. Wanneer je aanmeldt met je emailadres krijg je een email met een unieke link. Klik hierop om terug te gaan naar Prijzenvolger en je wordt meteen ingelogd.

Op deze manier hoef jij geen extra wachtwoord te onthouden, wij hoeven ons geen zorgen te maken dat jouw wachtwoord ooit zou gekaapt worden door malafide partijen en het is super gemakkelijk voor jou!

Topdeals worden gevonden door zowel onze Topdeal Robot en onze Topdeal Finders.

Door te browsen op Bol.com met onze Prijzenvolger Sidekick chrome extensie actief, krijgen we de meest recente prijzen van duizenden producten binnen. Hier kunnen we al zien of er deals tussen zitten.

Vervolgens gaat onze Topdeal Robot nog eens door al die geupdatete producten op zoek of prijsdalingen effectief wel Topdeals zijn.

Als de Topdeal Robot een prijsdaling als Topdeal aanduidt, dubbelcheckt iemand van het team de Topdeal. Als zij het dan nogmaals goedkeuren, wordt de deal op de Topdeal pagina gezet.

Wanneer Prijzenvolger users met de Prijzenvolger Sidekick chrome extensie een categorie bezoeken op Bol.com, halen we de populaire producten van die categorie op en sturen we deze naar onze databank.

Vervolgens updaten we ons populaire producten pagina.

Ga naar een productpagina op Prijzenvolger.com.

Onder de prijsgeschiedenis grafiek zie je een formulier om een prijsmelding in te stellen.

Geef jouw ideale prijs in alsook je emailadres en verzend het formulier.

Proficiat! Je hebt zonet je eerste prijsmelding ingesteld.

Onder de titel op alle productpagina's op Prijzenvolger zie je een "Deel dit product" knop. Klik hierop.

Vervolgens zie je de code om een grafiek in te sluiten op je website.

Kopieer de HTML code en plak het op je website. De grafiek verschijnt daar waar je de code hebt geplakt.

Mocht je willen backlinken naar de Prijzenvolger, dit wordt zeer gewaardeerd!

Alle links op Prijzenvolger.com die linken naar Bol.com zijn partnerlinks.

Wanneer je hier op klikt en vervolgens iets koopt op Bol.com, krijg ik als Bol.com partner een kleine vergoeding hiervoor.

Alle doelen en mijlpalen worden gedeeld opPrijzenvolger's Indie Hackers pagina.

De beste Bol.com deals, recht in je inbox

Elke dag hebben onze bots 🤖 en Prijzenvolger deal finders🕵️ slechts één missie: de beste deals op Bol.com vinden. Samen duiken ze in onze bergen data op zoek naar de beste Bol.com deals. 83% van de deals die wij vinden staan niet als "deal" omschreven op Bol.com, en vind je nergens anders.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we laten je weten als we weer een geweldige Bol.com deal gevonden hebben.

Jouw privacy is zeer belangrijk voor ons. Lees onze Privacy Policy.