Hoe besparen op Bol.com dankzij de Promojagers (& de Prijzenvolger natuurlijk)

Cover image for the blogpost titled Hoe besparen op Bol.com dankzij de Promojagers (& de Prijzenvolger natuurlijk)

Voor de enkelen onder jullie (of de Nederlanders) die de Promojagers niet kennen: Promojagers België is de referentie in België wat betreft koopjes, deals en promoties delen.

De groep is 306.000 leden groot op het moment van schrijven, en groeit nog elke dag.

In de groep delen mensen promoties waar ze gebruik van gemaakt hebben of zijn tegen gekomen.

Super handige groep, echt aan te raden als dit je interesseert.

Evert, een kennis van me die net als ik ook lid is van de Facebook groep, stuurde me de link door naar deze post:

Promojagers Facebook post die de dagdeal voor parfum deelt

Davidoff Cool Water eau de toilette staat is de deal van de dag voor maar € 23.99!

Nu, Evert kent de Prijzenvolger en zocht het product op op de Prijzenvolger en zag dit:

Gemaakt door Prijzenvolger

Enkele dagen voor de eau de toilette de dagdeal was, was de prijs nog goedkoper, namelijk € 16.89. Da's maar liefst € 7 (en 10 cent, voor de muggenzifters) goedkoper dan de dagdealprijs.

En zoals het vaker gaat, is de prijs gestegen naar € 25.95, zodat op de dag dat het product in promotie staat gezegd kan worden: Hey, dit product staat in promotie!

Hoewel het dus al zeker minder heeft gekost.

Geen alleenstaand geval

Dat is de voornaamste reden waarom ik met zoveel plezier aan de Prijzenvolger werk: omdat je pas echt veel kan besparen als je die prijsgeschiedenis bij de hand hebt.

Zonder die geschiedenis tast je in het duister en denk je dat je koopjes aan het doen bent, terwijl dit helemaal niet het geval is.

Ik zocht in de groep op of er veel Bol.com deals gedeeld werden, en dit bleek wel het geval te zijn. En logisch, Bol.com is de grootste webwinkel van België en Nederland.

Scrabble Duplicate -86%!

Scrabble op Promojagers

In deze post van 21 mei staat dat de prijs van Scrabble Duplicate gezakt is van € 29.99 naar € 3.99, wat wel een extreme korting is.

En als we de prijsgrafiek opzoeken op de Prijzenvolger zien we misschien wel de meest speciale grafiek op deze website:

Gemaakt door Prijzenvolger

Wat daar juist allemaal gaande is, heb ik geen flauw benul van, maar het feit dat de prijs van een product kan zakken van € 29 naar € 3.99 is op z'n minst opmerkelijk te noemen.

Dat is een daling van 86%!

De prijs van de Scrabble is op een paar maanden tijd gezakt naar € 3.99 om dan van de ene dag op de andere te vervijfvoudigen in prijs naar € 23.99.

Een perfect voorbeeld waar de Promojagers de assist geven (zeggen dat het product in promotie staat) en je na even te checken op de Prijzenvolger ziet dat het echt wel een koopje is, en je de promotie dan gewoon hoeft binnen te tikken. 1-0 voor de slimme consumenten!

Nakijken zeg je?

Deze vond ik ook leuk om te delen, omdat dit perfect toont waarom de Prijzenvolger zo handig is:

Osmo Little Genius op Promojagers

Rebecca deelde de promotie hierboven, Osmo Little Genius Starter Kit is in prijs verlaagd en kost nu "onder de € 100".

Gemaakt door Prijzenvolger

In de screenshot hierboven is het niet zichtbaar, maar de prijs was toen € 74.95. Inderdaad een koopje, zeker als je ziet dat de prijs de rest van de tijd altijd € 99.95 is. Dat is € 25 korting, goeie moment om te kopen dus!

Maar hierbij gaat het me minder om de prijs, maar meer om wat Rebecca er bij plaatst: al maanden aan het nakijken.

Beeld je eens al die verloren tijd in... Dagelijks gaan kijken op Bol.com wat de prijs is van de Osmo Little genius kit, en hopen dat het gezakt is.

Dit is exact wat de Prijzenvolger voor jou doet! Zet gewoon een prijsalert in voor dit product, en je ontvangt als eerste als de prijs zakt.

En sterker nog, ik wou deze blogpost gebruiken om een nieuwtje met jullie te delen:

Vanaf nu worden alle producten die een prijsalert hebben maar liefst 12 keer per dag opgehaald. En dit tot de prijsalert succesvol is!

Dus zou Rebecca op dit moment een prijsalert instellen op de Osmo Little Genius kit, gaat de Prijzenvolger elke 2 uur de prijs ophalen van dat product, zodat we zo goed als elke prijswijziging meteen zien.

En de Prijzenvolger blijft dit elke twee uur ophalen tot dat alle prijsalerts op dat product succesvol waren. Zakt de prijs pas binnen 3 maanden naar wat Rebecca wil betalen, dan halen we dus maar liefst 3 maand lang de prijzen om de twee uur op, zodat we 100% zeker zijn dat Rebecca nooit een deal mist!. En heeft iemand anders ook een prijsalert op dit product voor een nog lagere prijs? Dan blijven we dit product nog steeds om de 2 uur monitoren tot ook alle andere prijsalerts voltooid zijn.

En dit allemaal gratis.

Wil je lid worden van de Promojagers groep, dan kan je deze hier terug vinden op Facebook.

In de tussentijd, veel goedkoop shopplezier en vergeet de prijzen niet te volgen!

De beste Bol.com deals, recht in je inbox

Elke dag hebben onze bots 🤖 en Prijzenvolger deal finders🕵️ slechts één missie: de beste deals op Bol.com vinden. Samen duiken ze in onze bergen data op zoek naar de beste Bol.com deals. 83% van de deals die wij vinden staan niet als "deal" omschreven op Bol.com, en vind je nergens anders.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we laten je weten als we weer een geweldige Bol.com deal gevonden hebben.

Jouw privacy is zeer belangrijk voor ons. Lees onze Privacy Policy.